ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تیراندازی در آتلانتا جان دو نوجوان آمریکایی را گرفت

در حادثه تیراندازی در یک مجتمع آپارتمانی در مرکز ایالت جورجیای آمریکا،‌دست‌کم دو نوجوان کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، شب گذشته (شنبه) در یک حادثه تیراندازی در یک مجتمع آپارتمانی در جنوب غربی «آتلانتا» مرکز ایالت «جورجیا» در ایالات متحده آمریکا، دو نوجوان پسر ۱۴ و ۱۶ ساله جان خود را از دست دادند و چند نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

بنا بر گزارش شبکه «ای بی سی نیوز»، اداره پلیس آتلانتا در این خصوص اعلام کرد که پس از آن‌که یک جدال در شبکه اجتماعی به تیراندازی در یک مجتمع آپارتمانی منجر شد، دو پسر نوجوان جان خود را از دست دادند و کشته شدند.

 

«چارلز هامپتون جونیور» معاون رئیس پلیس آتلانتا اوایل صبح امروز (یکشنبه) در یک کنفرانس خبری تصریح کرد در حادثه تیراندازی، علاوه بر آن که دو نوجوان جان خود را از دست دادند، یک دختر ۱۵ ساله، یک پسر ۱۱ ساله و یک پسر ۱۵ ساله نیز بر اثر اصابت گلوله زخمی و به بیمارستان‌های محلی منتقل شدند و هنوز وضعیت جسمانی آن‌ها نامشخص است.

 

بنا به گفته پلیس آتلانتا، جدال در شبکه اجتماعی به راه افتاده است و حدود ساعت ۱۷:۰۰ به وقت محلی شنبه، گروهی از افراد مسلح وارد یک مجتمع آپارتمانی شدند و درون ساختمان درگیری به وجود آمد و به گفته هامپتون، گروه دیگری از افراد مسلح نیز سپس شروع به تیراندازی کردند.

 

بر اساس این گزارش، تعداد عوامل مسلح در این حادثه هنوز مشخص نشده است اما پلیس بر این باور است که چندین نفر مسلح بوده‌اند.

 

هامپتون در این خصوص گفت: «متنفرم از این که این جا هستم و درباره کودکان و تیراندازی حرف می‌زنم. چندین سلاح در دستان جوانان ما بوده است».

 

وی ادامه داد که نیروهای پلیس سه نوجوان زخمی را داخل آپارتمان و دو نوجوان فوت شده را بیرون ساختمان پیدا کردند و دستکم دو تن از قربانیان از دانش‌آ»وزان مدرسته دولتی آتلانتا بودند.

 

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشنونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون کنگره آمریکا حاضر به تصویب لوایحی برای محدود کردن حمل سلاح نشده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار